LSE - veiligheidslijn

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪300‬

Standaard verzending 2 - 6 Werkdagen

LSE veiligheidslijn van elastisch bandmateriaal

  • Voldoet aan de EN 354 norm
  • Lengte: 1,5 of 2 meter
  • Zonder valdemper
  • Koppelingen: lussen, M10, M41, M51, M53


 

Gebruik LSE lijnen voor gebiedsbegrenzend werken

De LSE veiligheidslijnen worden gebruikt om te voorkomen dat de gebruiker een valgevaarlijke zone betreedt (gebiedsbegrenzend werken). Deze lijnen vormen een verbindingselement  tussen het harnas en het verankeringspunt zonder een valstopsysteem (valdemper). Deze lijnen mogen nooit een val stoppen. De lengte moet zodanig gekozen worden dat de gebruiker op geen enkele manier in een valsituatie terecht kan komen. 

Compacte veiligheidslijnen door de elastische vezel

De LSE is een veiligheidslijn die bestaat uit een band van starre polyestervezel, geweven op een kern van elastische vezel. Deze elastische vezel heeft rekeigenschappen waardoor de veiligheidslijn tot een derde van zijn samengetrokken lengte kan uitrekken. Hierdoor biedt de LSE het voordeel dat deze compacter en dus comfortabeler in het gebruik is, ten opzichte van standaard veiligheidslijnen.

De buitenste band, gemaakt van polyestervezels die op de kern van elastische vezels zijn geweven, geeft de LSE een uitstekende weerstand tegen schuren en snijden wanneer hij in aanraking komt met een scherpe rand.


Created with Sketch.