HT Easyclimb Harnas

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪300‬

Standaard verzending 2 - 6 Werkdagen

Het harnas geschikt voor het werken in masten.

Het HT Easyclimb™ harnas is bedoeld voor monteurs die aan masten werken en meer in het bijzonder voor monteurs van telefoonmasten.

De HT Easyclimb harnasgordel wordt gebruikt op ladders die zijn uitgerust met een valbeveiliger op een vaste steun. Het HT Easyclimb harnas is het enige harnas op de markt dat de werknemer in staat stelt om het centrale bevestigingspunt veilig te gebruiken als valbeveiligingspunt bij het op en neer bewegen.

Het gepatenteerde ontwerp voorkomt dat de gebruiker zich omdraait met de ernstige rugklachten die kunnen optreden bij een val, in tegenstelling tot de centrale bevestigingspunten die rechtstreeks op de traditionele veiligheidsgordels zijn gemonteerd.


Productinformatie

Bevestigingspunt als valbeveiliging bij het omhoog en omlaag gaan

Harnas ontworpen voor het beklimmen en afdalen van ladders uitgerust met EN 353-1 valbeveiliger, rail of staalkabel.

Het HT Easyclimb harnas is uitgerust met een goedgekeurd valstop bevestigingspunt op de buik. Dit bevestigingspunt is goedgekeurd als valbeveiliging en biedt een comfortabele ondersteuning bij het omhoog of omlaag gaan. Tractel is de enige op de markt die dit type bevestigingspunt aanbiedt.

Het harnas is met name geschikt voor het klimmen op ladders die zijn uitgerust met FABA rail valbeveiliging. Het gepatenteerde ontwerp voorkomt dat de gebruiker achterover kan vallen tijdens een val met  ernstige rugletsel als gevolg, in tegenstelling tot de centrale buikbevestigingspunten die op de traditionele veiligheidsgordels zijn gemonteerd.

Het HT Easyclimb harnas is uitgerust met de volgende apparatuur:

  • X-Pad rugsteun: ademend en flexibel - het geeft het harnas meer comfort en vorm, zodat het makkelijker aan te trekken is
  • 1 rugpunt, met grote D-ring om het risico te verminderen dat de connector losraakt (EN361)
  • 1 (gepatenteerd) buikpunt welke naar boven scheurt tijdens een val om te voorkomen dat de gebruiker achterover valt (EN361)
  • 2 zijdelingse bevestigingspunten op de geïntegreerde heupgordel (EN358)
  • Afstelgespen voor verstellen banden
  • Snelsluitingen
  • Valindicators op elk bevestigingspunt
  • Beenbanden met bergbeklimmingsontwerp
  • Beschermingsplaat op de achterzijde van de heupgordel welke de banden tegen beschadiging beschermt
  • Optie: Elastrac box


Created with Sketch.